Дома > За нас >Профил на компанијата

Профил на компанијата

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited.


Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited. Енергичен и професионален тим се фокусира на производите за бања, особено на производите за туширање: туш кабина, сет за туширање, црево за туширање, лизгачка шина.


Ние сме во градот Цикси каде илјадници фабрики за туш и црева тука, повеќето од нив се семејни фабрики со 10 работници, нашата предност е да одржуваме добри односи со повеќето фабрики овде и да им помогнеме да ги извезуваат производите во светот, се разбира ние исто така, помогнете му на клиентот да ја најде најдобрата цена овде. Не грижете се за квалитетот, имаме строг систем за инспекција за да го гарантираме квалитетот. Ние сме во оваа линија повеќе од 10 години, па знаеме да се фокусираме на функцијата на хром, протекување, чувство на промена и слично.


Имаме и сопствен оддел за дизајн, ако сакате да дизајнирате нова глава за туширање или сакате да отворите калап за тековното туширање, но да ги намалите трошоците, само најдете нè, ​​обидете се да дизајнирате калап со најдобра цена за вас.




Апликација за производ
Семејна бања, хотелска бања, бања...

Нашиот сертификат
ACS, Rohs, Reach, CE/

Опрема за производство
240 комплети машина за калапи за инјектирање,
30 комплети машина за црева за туширање
Машина за пакување со 8 комплети


Производствен пазар
ЕУ, Блискиот Исток, Јужна Америка, Југоисточна Азија



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept